270112

Love Love Love....

Sitter och har Biologi och om 10minuter är de gympa!! :D Sjukt glad tjej!!
Nu måste jag fortsätta skriva om olika könssjukdomar....! YEY

120126

Yey dagen började med att man skulle till tandläkaren 7.30 på morgonen?!?!?!?
Det gick bra hos tandläkaren för man är ju grym liksom och inte har några hål tänderna fast tycker inte att de är så snällt att jag inte får äta godis och dricka dricka ... Fast bröt de ganska snabbt när jag kom till skolan.. Världens bästa Linnéa och jag gick och köpte gooodis! Om man inte äter godis överlever man inte såatt var ju bara tvungen;)
I skolan har man som vanligt varit helt flum men då är ju allt som vanligt! Älskar livet när man kan skratta åt och och känna pirret i magen när man möter den man i gillar's blick de = Looove <3 Fast idag har de förstås inte blivit några krockar vid toaletterna men har sett "han" flera gånger!!!
Förutom allt de där har jag blivit fälld av en sexa ;) FILIP!!! Men han fick tillbaka hihi han trodde jag var svag men han blev mulad sen sprang jag in till slöjden igen!
När jag kom hen pluggade jag men nu är jag klar med alla annalyser!! Så får börja med min novell som ska handla om "han" nu :D Världens lyckligaste då jue!
Just nu sitter jag och världens mest älskade store brur John och diskuterar om man kan vara kär i en 96.a och gilla en 99.a ...
De är sjukt men sånt är livet!
Imorgon är de fredag och jag längtar as mycket till gympan som jag alltid gör! Får göra nått som jag är bra på typ ;)
Nej nu får ni en bild bomb på något spännande puss och hej <3
Bruna ? haha saknart <3


kroossa alla fönster !

Tröööött,mormor kommer om en halvtimma jag har en macka kvar....

Bloggade inte så mycket igår men jag var skit trött och var i stallet och myste med Roxette i flera timmar <3
Sen när jag kom hem satte jag mig vid datorn och gjorde kola ;) Så gott! Sen vid fem kom Linda och hämtade mig så åkte vi på bio! New years eve en romantisk komedi och den var riktigt riktigt bra verkligen.
Idag ska jag rida Roxette i paddocken tänkte ta lite bommar kom tydligen in på Lotta kursen nästa vecka och vi har inte hoppat seriöst sen i November så de kan bli kul ;)
Ska forstätta att skriva om mina hästar idag också!

Alla mina hästar!

Vi börjar med hästen som jag fick eller aa farfars fru ägde henne så jag skulle börja rida på henne lite smått.Kul tänkte jag men sen så märktes det att hon hade gått galopp och hoppat sm och var en av Sveriges bästa B-ponnyer Maxi Power.Det var alltså Maxi som jag red när jag fick henne var hon 21 år? men de märktes absolut inte.Jag kunde inte alls rida när vi fick Maxi men jag försökte någon gång i veckan egentligen var jag jätte rädd att rida på Maxi för hon var så pigg så pappa longerade alltid mig.Jag vågade inte galoppera för då stack hon typ.Vi kom aldrig ut på några tävlingar.



När jag ridit Maxi i ett tag så ville farfar att jag skulle ha en egen häst en c-ponny jag och farfars fru åkte iväg till en av deras kompisar som hade hur mycket hästar som helst.Men när jag kom dit fick jag rida två ponnysar ena hette Just Countess och den andra kallades Bettan.Jag började med att rida Grevinnan och jag tyckte det var hur kul som helst hon var pigg och glad för att vara 19 år och för att inte vara igång.Sen var det dags för Bettan men usch vilken ponny seg och neej usch kommer inte ihåg så mycket från den ponnyn..
Sen hoppade jag upp på Grevinnan igen och jag vågade inte galoppera eller hoppa men jag ville ha Grevinnan som hade hoppat massa Sm och 130 internationellt så hon blev det.
Den ponnyn hade ett hjärta av guld hon ställde alltid upp.Jag började med att ha Maxi och Grevinnan samtidigt men det funkade inte så bra så Helen (farfars fru) skickade iväg Maxi till en familj i Tyskland som skulle rida och tävla henne.Dem passade verkligen jätte bra tillsammans och dem vann nästan alla klasser tillsammans men gud vad jag grät när hon åkte usch.. Saknar den lilla ponnyn :( Aja när hon varit där i några år åkte hon på fång blev avlivad.Så där slutade Maxis och min resa men den fortsatte med Grevinnan.Jag började rida för en tränare som lärde mig allt från grunden och tillslut kunde vi åka ut på våran första tävling och det blev en LD och LC var nolla i båda klasserna.LD var en clearound och LC var en A:0+A:0 och vi blev trea på våran första tävling jag var hur nervös som helst kunde ingenting och vrickade lillfingret i LD så ville egentligen inte hoppa LC ;) 


Här är vi på våran första tävling ;)
Vi fortsatte träna och tillslut blev vi ett ekipage som alla såg upp för ;) Hon var en riktig rosettplockare och en liten speed häst.När jag haft henne i tre år sålde vi henne som skogsmulle häst.Då var hon 23 år och jag ångrar verkligen inte att jag sålde henne till den familjen dem älskade henne hur mycket som helst hon gick i stora gräshagar blev riden lite då och då.Men efter två år där tog hennes liv slut det var i höstas mitt liv blev hur jobbigt som helst jag sitter och gråter nu när jag skriver de här.Världens älskade ponny fick fång och kunde inte gå.Jag åkte dit några dagar innan och visste inte om att hon var så dålig..Så berättar dem att hon ska avlivas :( Det var det värsta som hänt mig.Jag gick in och stog och kramade henne länge och sa "Vi ses igen<3 älskar dig mest" Nej nu kan jag inte skriva mer om henne :'( Gråter för mycket...








Sista året med världens finaste <3







Sista gången jag satt på världens finaste <3

Kommer en till del om Castillia,Lennart och Rogga imorgon..

They keep me thinking that we almost had it all

Vad jag gör? Äter frukost och har ont i magen.Varför säger du de? Trodde kanske att du brydde dig..
Chaa Chaa! Idag är det Onsdag och då ska jag dra till stallet (som vanligt) idag ska jag hjälpa till att släppa ut alla 30 hästar och sen mocka.När jag har mockat ska jag ta in Roxette och rykta honom så han blir blank och fin.Sen ska jag rycka hans man den ser hemsk ut..Kanske tar lite kort med min mobil=inte bra bilder men ändå.
Vet inte hur jag lyckades igår men jag råkade stoppa in klippmaskinen i Roggas svans :s men de gick bra som tur va.
Fattar inte hur jag kan älska en häst så här mycket som jag älskar Roxette <3 Alla hästar jag har haft har jag älskat på olika sätt men Roxette är speciell <3
Det kommer nog upp ett inlägg om alla mina hästar sen så håll utkik!
Nu ska jag börja skriva på det inlägget så byeee <3
Längtan som kommer när man är inne på facebook och väntar på att se ditt namn och en grön prick på sidan men så loggar du aldrig in...

Fin bloggtävling hos linnolsson.se


Bilden är såklart länkad !

Neever say never

Hår hår hår och hår gud vad jag älskar hår... Kliar sticks och allt....
Nu är vi hemma från ATG kliniken och de gick jätte bra att klippa Roxette.Trodde faktiskt att han skulle vara värre då hans förra ägare sa att han blev farlig om man inte drogade ner honom.Men dem gav han lite lugnande så han sov när vi började sen var han helt vaken när vi tog dem små finslipningarna sen.Fick höra att han hade något hjärtfel..Lilla gubben..Men de var inget allvarligt utan det var att hans hjärtrytm var bra men han hade små hjärtslaf imellan dem andra.De läskiga var att dem sa att om hans sånt där skulle bli dåligt under när han var sövd skulle dem skynda sig att hämta någon spruta så att han vaknade upp..Aja nu är han iallafall klippt och är jätte fin i sitt Röd/Rosa Amigo täcke.
Imorgon blir de nog att gå på bio med Linda som hjälpte mig att klippa Rogga idag så då blire donken ;)

Bildbomb Love me 2! °1


!!!

Börjar bli lite irreterad över att all text åker ihop när jag gör mellanrum...

I'm BAAACK!!

Men tjenare känner jag dig? Jasså de är du... Jag vet vem du är... Troooja ?!?
Jag är alltså tillbaka saknar att blogga faktiskt!Fattar inte att jag slutade.. Men idag ska jag,Pappa och Linda åka till ATG kliniken och klippa Roxette det går alltså inte att klippa honom hemma fast att vi drogar honom så vi måste åka in.Lite jobbigt men så är det.Det här året kommer bli så sjukt roligt jag är så jäkla taggad till det men varför säger jag inte än haha.Nyfikna? Kul för er.Ska satsa allt på hästarna i år!
Pappa ska ringa till Strömsholms sadelmakeri idag och fråga om dem har några Charles Owen ayr8 hjälmar hemma! FATTAR NI hur glad jag är ?? Min GPA är för liten och måste verkligen ha en ny hjälm.För det är kurs för Lotta nästa vecka och måste ha en hjälm då ju...
Klockan är typ 8 nu och pappa kommer om en halv timma och jag ska byta om,borsta tänderna och lite andra saker... Hur ska jag hinna? Föresten igår var jag och shoppade med mamma herregud säger jag bara...Jag hittar inte i Västerås city...Men de här köpte jag iallfall:
Ett träns då Roxette måste ha Achen nosgrimma för att hans hemma pullarträns inte passar
Ett par bakskydd från hööks (behövs alltid)
En morotssaltsten till hans leksak
Ett Par skridskor (kan vara bra att ha till gympan :S )
Två par Fotbolls strumpor
En reebook mjukisdress
Ett Linne
Ett par tights
En tröja
En BH
Termobyxor
Tror de var allt de blev iallafall en 4,5 timmars shopping med mamma och jag börjar misstänka att jag är shoppingberonde... INTE BRA!!
Nej nu måste jag skynda mig PUSS & KRAM <3
Fattar inte hur jag kan vara så glad av att se att du hade skrivit till mig dem små orden.De kan jag leva på länge <3



RSS 2.0