#So crazy is this thing we call love

I'm overboard....
Sitter och äter frukost och läser en av dem grymmaste böckerna ever Ljudet av ditt hjärta IGEN...
Samtidigt tog jag upp datorn och lyssnar på Overboard idag är de en sån där tråkig dag i skolan.Mentorstid,hål,Hkk,Franka,Lunch,Fysik,Bild,Engelska,SO när jag varit i skolan åker jag hem och ska skicka ett par boots och benskydd som är sålda.Sen åker jag till stallet och pustar och fixar maten sen åker vi till IKEA!

#Never Have I Ever

Sitter uppe i soffan med Tv framför och en bok bredvid och en hemsk SO bok på soffan
Btw:SO klar!!!!
Klockan är typ 9 eller nått ingen aning faktiskt ;)
Så här ser Roxette's Vecka ut :
Måndag:Vila
Tisdag:Ut
Onsdag:Ridbanan
Torsdag:Ut
FredagTravbanan
Lördag:Vila
Söndag:Ut

Han ska få lite "vintervila" nu när de inte är några tävlingar kvar:)
Imorgon blir de att putsa tävlingstränset,Magplattan,Grimman och tävlingsstövlarna sen åker vi till IKEA för att handla grejer till den nya stora hästbussen :D Snart har vi två stora och en ny liten snart :D (vi bygger egna)

#You don't know your beautiful

Asså varför?? Var ju taggad till de här så bah nehe...

Hemma från en grym tävling kom lite sent så hann inte gå banan så visste inte riktigt vart hinderna stog med de löste sig.Roxette hoppade som en gud han bara flög runt hoppade typ 50 cm över hinder nr 4 :) Vi rev hinder nr 6 jag kom lite snet men de kanske var bra att han rev för kunde typ inte omhoppningen.
Film kommer upp om några dagar.
Skulle på bio idag var de tänkt men nu blir de väll inte de...

#Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

Vilken undebar dag de e man kan gör som man vill och leka tillsammans!
Hejsan nu är klockan typ 08.25 och jag vaknade för 20 minuter sen och har ätit frukost klart och ska snart gå och byta om och borsta tänderna.
Kvällen igår spenderades uppe på ridskolan och titta på hoppträning väldigt kul men gud vad trött jag var.Kom hem vid 10.Och då började ju såklart en bra film men orkade inte titta klart...Den hette : Whats happening in Vegas!
Är de någon som har sett den?
När jag var i stallet igår så red jag ut på Rogga och tog dagens outfit bilder men min mobil ligger uppe så ni får se dem bilderna sen ;) Efter jag ridit såg jag en hov som stack ut ur ett boxgaller och blev lite chockad så gick fram till boxen och där låg Helén en travhäst som hade rullat fast.Killarna (Max,Jim och Pappa) kom och dem knäppte upp hennes täcke och drog i de så hon kom ut lite från väggen så hon kunde resa på sig.Värsta skräckupplevelsen.Sen tog vi in ALLA hästar 11 i grushagarna,4 "småflickor",3 hingstar,6 mammor med föl som ska ledas alltså 12 hästar.Så de var fullt upp igår med att ta in alla hästar.
Idag ska jag rida Rogga på travbanan och trimma lite inför imorgon när jag kommer hem kanske jag skriver ett litet inlägg men måste verkligen plugga.Sen ska jag på 90 år kalas -.-! De blir ju kul!!!
Byeee

#So be good for goodness sake!

Morn Morn!Klockan är 08.50 typ och jag har ätit frukost och varit och simmat!
Duktiga jag blir väckt på morgonen för att åka och simma när man igentligen är skit trött efter en awsome kväll på skolan!När jag kommer till skolan skriker Stina på mig att de hade hänt ett EMMY MOMENT!Jag bah Shit Shit Whats Happening?Fast så här var de ;) Han med stort H kom och gav en GREJ till Stina och hon typ dog för hon är livrädd för att röra folks händer och han höll grejen väldigt lång in..Sen höll hon på att dö för hans röst är jätte rolig..Men de värsta var att hon tänkte viska EMMY fast då var jag ju inte där när hon behövde mig...Haha Fail!
Men iallafall när jag kom till skolan berättade hon de där sen fick jag hjälpa henne att sälja fika i matsalen för dem ville tydligen ha hjälp.När jag lämnade Stina lite senare så skulle vi ha gympa.Kul att vi hade värsta publiken ;) Efter gympan hade Stina övertalat min mentor att jag skulle få skippa matten som jag också fick så då satt jag och sålde mer fika.När öppet hus var slut hjälpte jag till och lämnade tillbaka saker i cafeterian och gud så mycket mackor de vart kvar men vi fick lite gratis ;) Jag drack dessutom KAFFE! blä säger jag bara typ första gången jag gjorde de så lätt att sova när man druckit en PEPSI MAX och COLA dessutom massa bullar och grejen som han hade med sig hihi.MUMS
Hejdå nu måste jag plugga so annars blir jag aldrig färdig.. Ska in på söndag och jag har typ 7 frågor kvar -.-!
Byeee
Btw:Tävling på Söndag!
Random bild från stallet igår ;)

#People try to tell me, but I still refuse to listen

Header Header Header....

Titta vilken fin header jag fick från väldens bästa vän!Önskade en som var jag och med mycket Twilight! Vad blev de? En extrem med jag och twilight!

Var rätt nöjd med den här också men fanns inge Twilight ;)

#Just stay right here, I promise my dear I'll put nothin' above ya, 'bove ya

Hejsan!Jag mår jätte bra fast jag inte bloggat på drygt två veckor men har inte orkar inte velat bara skitit i den här helt enkelt!
Idag den 17 November har jag sett den jag "gillar" allra mest om man nu kan säga så hur många gånger som helst och de känns som han börjar veta om de..Känns inte så kul men de kanske är bra?Vad vet jag...
Direkt efter skolan idag åkte jag till stallet och borstade Rogga och fixade hans mat.Nu sitter jag vid datorn och bloggar och om 40 minuter ska jag till skolan igen...ÖPPET HUS!Så sjukt tråkigt och dessutom så har vi gympa och matte...Kul att alla kan komma och kolla när vi har gympa och att vi har den tillsammans med 8HI.Den klassen som kan allt..Mot våran som är den där lite speciella klassen.
Kram!
Nu måste jag byta byxor och tagga skolan för att kanske få se han med stort H igen!

Byeee



Sommar....

RSS 2.0